Träna med Korpen i Turkiet!

Detta är ett erbjudande för alla som har tidningskortet.

mamma och pappa åker bort den 24e i två veckor.. så ingen av dem kan åka..

min bror säger att han inte har råd, fast jag vet att han har massa sparpengar.. men han ska spara ännu mer eftersom hans plan är att flytta hemifrån i november

och min kära sambo vet jag har inte råd eftersom han får ut ca 8000 i månaden då han bara får studiebidraget och lånet..

Men jag VILL verkligen åka. Låter så härligt och tänk. Allt ingår. Resa t/r, boende, mat (frukost-, lunch- och middagsbuffe!) och dricka.

Läs det nedanför och njut.. Är så sugen så jag funderar på att åka själv, men roligare om man är fler.

och vill du hänga på så säg till!!

17-24 april 2010


Gillar du att hålla dig i form med gympa, yoga, styrketräning eller jogging? Gillar du dessutom femstjärniga hotell, sol & bad, god mat och spabehandlingar?
Välkommen att följa med till Turkiet den 17 april, då Korpen, Tidningskortet och Nazar bjuder på en vecka som tilltalar både förnuft och känsla.

Resan är både en avkopplande sol- och badresa och en träningsresa. Du tränar så mycket du själv vill under veckan. Vi bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter och motionspass och sedan är det upp till dig att välja och vraka.

Det spelar ingen roll om du är singel, om du åker med dina vänner eller om ni är ett par. Åker du själv har du chans att träffa likasinnade, men det är ingen gruppresa i bemärkelsen att alla förväntas delta i alla aktiviteter.

Två rutinerade ledare från Korpen tar hand om dig och träningen, och kommer att erbjuda följande pass under veckan: Core • Gympa • Power Afro • Power Yoga • Funktionell träning • Aerobics • Vattenträning • Walking • Crosstraining*

Medelhavets största pool och noll meter till stranden
Femstjärniga Pegasos World utanför Side är Nazars flaggskepp bland All Inclusive-hotellen. Hotellet har en pool på inte mindre än 10 000 m², och det finns också en stor barnpool samt 5 vattenrutschbanor. Jämte poolområdet, endast avskilt av den härliga trädgården, väntar 600 m privat, finkornig sandstrand på dig. På rummen finns satellit-TV, telefon och gratis värdeskåp samt givetvis också luftkonditionering. Alla rum har balkong eller terass.

Härliga bufféer till frukost, lunch och middag
Varje morgon dukas den stora frukostbuffén upp, med nybakat bröd, omeletter, pannkakor, grönsaker och pålägg i massor. Lunchen njuter du av antingen i restaurangen, eller så kan du nöja dig med något lättare från snackbaren vid poolen. All mat är ju inkluderad i priset, liksom alla lokala drycker som öl, vin, läsk och drinkar. Till middag serveras en överdådig kvällsbuffé med ett stort urval av soppor, förrätter, sallader och olika sorters potatis, ris och pasta. Ett imponerande urval av desserter, kakor och frukt väntar den som har plats för lite till.

Hamam – spa på turkiska
I resan ingår en s k Hamam (värde 500:-), som är den äkta och traditionella förlagan till nutidens moderna spabehandlingar, och inkluderar kroppsskrubbning, skummassage, oljemassage och ansiktsmask Hotellet har ett stort wellnesscenter med en inomhuspool på hela 430 m², samt jacuzzi, bastu, gym samt ett stort urval av massage och andra avslappnande behandlingar som man kan köpa till på plats.

* Åldersgräns 15 år på passen

Resefakta

Arrangör: Resan är ett samarbete mellan Korpen, Tidningskortet och Nazar

Tid: Lördag 17 april – lördag 24 april 2010

Plats: Femstjärniga Pegasos World utanför Side i Turkiet.

Inkluderat: Flyg t/r Arlanda/Antalya, transfer mellan flygplatsen och hotellet t&r, en veckas boende på Pegasos World med All Inclusive, dvs all mat och dryck (lokalt öl, vin & sprit) ingår. Ett spapaket med den turkiska specialiteten Hamam (värde 500:-). Samtliga pass med Korpens instruktörer. Dessutom bjuder Korpen alla deltagare på en månads fri träning (värde 500:-) på Sporthuset Korpen när du kommer hem!

Ta med: Träningskläder och gympaskor (inne & ute)

Ledare:

Hanna Bergman
Jobbar som instruktör på Korpen Sporthuset med 12 års erfarenhet av gruppträning, styrketräning och massageterapi.

Catarina Wikström
Jobbar som instruktör på Korpen Sporthuset med 15 års erfarenhet av gruppträning, styrketräning och massageterapi. Jobbar även som Personlig tränare.


Frågor:  Gäller det resan, hotellet, mat mm, kontakta Nazar,
0770-777 888, öppet mån-fre kl 8.00-18.00. Har du frågor till Korpen om träningen mm, ring Hanna Bergman, 070-787 38 41, eller Catarina Wikström, 0707-92 65 42.

Pris: Med Tidningskortet 7.980:-. Enkelrumstillägg 2.500:-.
För barnpriser och övriga frågor, kontakta Nazar.

Bokning: Ring och boka på 0770-777 888 (tryck 2). Ange de sista 8 siffrorna på ditt Tidningskortsnummer vid bokningen.

Exempel på en dag

7.30-8.30: Power Yoga

7.00-10.00: Frukostbuffén står uppdukad

11.00-12.00: Vattenträning

12.00-14.00: Lunchbuffé

16.00-17.00: Power Afro

18.00-20.00: Middag

Alla träningspass är helt frivilliga! Du bestämmer själv hur mycket du vill träna och hur mycket du vill sola, bada och koppla av!

Denna text och bilder är från http://gd.se/kontaktaoss/tidningskortet/erbjudanden/1.1829023-trana-med-korpen-i-turkiet-



Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, låter underbart! Jag är ju klar med min DIQ då så borde ha råd med nåt sånt, men när ska det betalas isf? Hur många får åka? Äre alla som har tidningskortet?

2010-02-22 @ 11:54:32
URL: http://libo.blogg.se/
Postat av: Ronja

SOM jag har längtat efter att åka utomlands. Jag vill jättegärna åka, men har ingen att åka med. Tränar gör jag gärna, men jag kan även tänka mig en vanlig charterresa också... Har t.o.m. annonserat på resesällskap.se -utan resultat.... =(

Jag har tyvärr inte tidningskortet och vet inte om det är försent nu t.o.m. men annars hänger jag GÄRNA med!

2010-04-12 @ 22:58:09
URL: http://www.metrobloggen.se/traning

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0