Hatar mitt internet

För tillfället.
Det tycker inte om att stå på hela dagarna så nu när jag skrivit ett långt inlägg om gårdagen och skulle skicka iväg det, ja då bröts internet och hälften försvann.
och det var ändå gansska mycket :(
Hade skrivit om åldergränser och vad jag tycker om det. Då är det mycket känsla och nu försvann det lite när allt bara försvann. Jag är för trött för att skriva om just nu också.
Så sparade det som blev kvar i ett utkast, men det är bara delen om när vi var på Orup..
så tar jag resten sedan. Nu måste jag nämligen sova..
jobb 9-18 idag!

Snittålder och åldersgräns

Vilken lördagskväll säger jag bara

Tar det från början.

Min underbara vän Emelie kom till mig ca 17:45 på lördagskvällen, då hade jag inte diskat som det var tänkt eftersom jag skurit mig i fingret och blodet bara sprutat, så försökt stoppa det i en timme. Gick även runt i mjukiskläder eftersom det var det jag hade på mig när jag skar mig :/
Dock hade jag lyckats få ihop en middag bestående av spaghetti och köttfärssås med vitlöksbröd till :)
Så vi pratade och lyssnade på Orup. Taggade :)
Sedan blev det att byta om, vilket inte var det lättaste då vi inte visste vad vi skulle ha på oss. Jag hade bestämt mig, ville vara lite rockigare och hade tänkt en t-shirt med tryck, men det såg så tråkigt ut så fick bli en top och en kjol jag köpte på gekås som jag inte hunnit använda. Emelie hade också kjol och lånade en tröja av mig. Så lite smink på det och klackisar såklart :)
Tog bilen till tågstationen och gick sedan till Maxim.
Orup skulle börja spela 22, men det var insläpp kl 20, så vi var där 20:15 typ eftersom vi skulle köpa biljetter på plats.
men det var inget förband, så vi satt på en varsin stol och pratade och kollade på människor.
Inte så mycket folk i början och ja, vi sänkte snittåldern rejält!
40+ var de flesta och ju närmare kl 22 vi kom desto fler i våran ålder kom det. Men inte var det många. kanske runt 15 st.. haha, så kan det gå.
Men Orup var grymt bra och han hade detta på sig
Onepiece i jeans!
men det blev varmt så den åkte av lite

och jag vet inte om det är helt okej att ha en sån här kropp när man fyller 53!
Kolla armarna! Wow säger jag bara.
Nu var det inte bara 40+ kvinnorna som skrek, även vi yngre och männen! Ja, tro mig, det skreks från alla.
och innan detta skedde undrade Emelie om männen var där för att de ville se och höra Orup eller om det var för att ha koll på sina fruar. Haha, ja det undrade jag också ibland. Var ganska roligt att se kvinnorna sukta efter honom, precis som 14 åringarna gör efter Danny och Erik.
Som sagt, Orup var grymt bra och körde många gamla låtar. De som är bäst :)
När Regn hos mig började spelas så sjöng pupliken på engång och Orup vände mikrofonen mot oss och ett tag såg det ut som om han tänkte börja sjunga, men ångrade sig och lät oss fortsätta. Vi sjöng nästan hela låten och han hoppade in lite då och då bara.. När låten var slut sa han "Ni hörde att jag sjöng ibland va?" Hihi, sådan stämning :) Måste ju vara bästa komplimangen man kan få. Att någon kan ens låtar :)
Pupliken sjöng med i de flesta, några färre på de nya låtarna.. jag kan de knappt heller.. förutom cigarettminut som ligger på toplistan på spotify. Den sjöng jag med i hela.
Tycker om att låtarna är så lätta att sjunga med i.
Extra nummer blev det också, i två omgångar :) Härligt :) Han sjöng även en låt som inte var hans egen då. Från och med du med Oskar Linnros. Det var fint och man såg att han tyckte om att sjunga den :)

Men allt varar inte för evigt som de brukar säga.. så vid 23:30 var jag och Emelie på väg in till stan för en sväng på krogen.

Lördag och 23 på Slick/Heartbreak.. dock så var det inte det.. i krogkön såg vi många som var yngre än Emelie och hon fyller 23 i år.. men nog kom de in allt.. inga problem det inte.
Varför ha en åldergräns när den inte följs?
Är ju så sjukt mycket stökigare när de är 18 år..
på S/H är det ju 18 på torsdagar, 20 på fredag och 23 på lördagar.. men nu kom alla in. Till och med de som var under 18. Första vakten stoppade dem, men så vände han ryggen till och då trodde nästa vakt att de fått godkänt så han släppte in dem. Blev lite bråk mellan vakterna då, fast ingen gick och plockade ut tjejerna.. mycket konstigt. Vad gör man åt detta?

Hade skrivit ett lång inlägg som det står i förra posten, men det var ju så sjukt länge sedan att jag inte kommer ihåg mer än detta..

Kul hade vi iaf :)

Sjukvecka

Som jag skrev sist så började jag känna av sjukdom..
i måndags, den 21/3 var jag däckad. Sjukanmälde mig och sov mest hela dagen. och kollade på TV. Hade ingen ork, åt inte så mycket heller..
Natten till tisdagen vakande jag flera gånger, antingen frös jag eller så svettades jag, hela tiden låg jag under täcket.. feber?
Ringde iaf sjukvårdsrådgivningen på morgonen.. fick ringa hälsocentralen..
så eftersom jag bor på Brynäs är det drop in varje vardag mellan 10-16, så fick veta att det bara vara gå dit.
Svaret där var, du har feber och virus, de kan vara långvariga
tack för den. inga medeciner. Hade hellre tagit pencelin och varit bra sedan.. men icke.
blev helt död av att gå till HC, så sov och kollade på film hela dagen.
sjukanmälde mig alltså på ridningen ännu en gång.. suck.
onsdagen bestod också av att sova och se filmer
torsdagen började jag få lite energi och kunde äta mer än bara nyponsoppa, fil och varm saft. Blev inte längre anfådd av att förflytta mig från soffan till köket.
Alla dagar har höjdpunkten varit att få prata med Magnus iaf :)
På fredagen jobbade jag 9-18 och det gick bra :) Hostade bara lite och ont i halsen hade jag.. men ändå :)
På lördagen jobbade jag 10-15. var på skoavdelningen båda dessa dagar och det gick kanon. Vi hade anons så var massor med folk (kanske för att det var löning också :P) :)

Lördag kväll kommer i ett annat inlägg.. håll till godo ;) (och kommentare gärna så jag vet vilka som läser.. ser ju på statistiken att det är ca 20 personer som läser inläggen)

Början av 2011

Okej, fortsätter här då :P

2/1 hockey mellan BIF och Luleå
3/1 jobb 10-18
4/1 jobb 12-19
5/1 jobb 10-18
6/1  jobb 11-15 sedan hockey BIF-Frölunda
7/1 Det står inget i min kalender! chock igen.
8/1 Bortamatch med personalen som jobbar ideelt på Läkerol Arena. Södertälje - BIF. Hämtade Magnus på tågstationen på kvällen
9/1 Fika + Revy på IOGT NTO huset i Sandviken. Åkte dit med Magnus och träffade massor med människor :) Bland annat så träffade jag Kickan för första gången på länge, mycket trevligt :) Revyn var grymt rolig och de var så duktiga. Detta ska jag göra om :)
10/1 jobb 9-18
11/1 jobb 10-18 och sedan stallet
12/1 jobb 12-19
13/1 jobb 12-19
14/1 Helt tomt i kalendern ännu en gång
15/1 BIF - SAIK och åkte till Bergvik efter matchen med Hannas familj misstänker jag eftersom jag skrivit upp tågtider hem dagen efter :P
16/1 Var alltså med Magnus :)
17/1 jobb 10-18
18/1 jobb 10-18, sedan stallet
19/1 jobb 12-18, step up på Korpen med Camilla K kl 18:30
20/1 jobb 10-19
21/1 jobb 12-18
22/1 Nelly High heel på kvällen med Cammen och Madde. Inte lika snygga skor som i somras, men skor och en goodiebag för 80 kr (har jag för mig att det var) Är helt okej :)
23/1 Ledarträff med Pulka i Högbo. Ett litet mysigt gäng och vi hade väldigt trevligt :) Mer prat än pulka :P
24/1 jobb 10-18
25/1 jobb 10-18, sedan stallet
26/1 jobb 10-18, zumba basic hemma i mitt vardagsrum, fick ju dvd skivor i julklapp så jag kan träna hemma :)
27/1 Träffade Emelie 10:55 och snackade antingen valberedning eller nykter stundförening. Antagligen båda och en hel del skit :P Styrelsemöte på Mocca med UNF Gävle kl 15. Zumba basic på kvällen.
28/1 zumba 20 min express och sedna jobb 12-19
29/1 jobb 10-15 sedan hockey BIF-HV71
30/1 zumba 20 min express och sedan tåg till Söderhamn för att vara med Magnus :)
31/1 var med Magnus hela dagen och åkte tåget hem på kvällen.

Första månaden avklarad och jag har tränat mer än vad jag brukar. Kom verkligen igång med zumban och det var så roligt!
Hade till och med en del ledigt såg jag..

1/2 jobb 10-18, sedan stallet
2/2 jobb 10-19
3/2 jobb 9-18
4/2 jobb 10-19
5/2 jobb 10-15, sedan hockey BIF-DIF, lugnare denna gång. Misstänker att jag åkte till Bergvik med Hannas familj efter matchen
6/2 står det nämligen ingenting på och jag vet att jag ofta var med Magnus på söndagarna då det var min enda lediga dag.
7/2 jobb 9-18
8/2 jobb 10-18 och sedan stallet
9/2 jobb 10-19
10/2 jobb 9-18
11/2 jobb 10-18 och sedan provade jag på bugg på sjömanskyrkan, äntligen har jag fått lära mig grunderna och kan faktiskt stegen och inte bara behöver bli omkring slängd :P Mycket roligt :)
12/2 jobb 10-15 och sedan kom Magnus till mig
13/2 var med Magnus hela dagen
14/2 jobb 12-18
15/2 jobb 12-18 och sedan stallet
16/2 lunch med Emelie på HIG och sedan lite valberedningsjobb innan UNFs styrelsemöte kl 14 på Silvanum. sedan var det uppstarts träff på GIFs kansli inför kommande fotbollssäsong. Älskar verkligen att de lyssnar på oss som jobbar och vill verkligen få det bättre både för personal och publik :)
17/2 jobb 10-19 och sedan hockey BIF - LHC
18/2 jobb 10-19
19/2 jobb 10-15 och sedan möte på jobbet med Uppsala butiken. Gå igenom framtiden och har även fått veta att jag nu är fast anställd på 75% med huvudansvar för kassa, men även vara säljare på golvet.
20/2 Hudvårdsklass
21/2 jobb 9-18
22/2 ridning
23/2 möte med Rene, Digby och Daniel för att prata om JUNIS DS (Styrelsen jag är valberedning för) Sedan hade vi drinkblandning. Tänk vad mycket gott man kan göra utan alkohol :) Hade även ett trevligt samtal med Elon :)
24/2 jobb 9-18, sedan hockey BIF - TIK
25/2 jobb 12-19
26/2 jobb 10-15 och hämtades sedan på jobbet av Eivy, Per och Magnus. Blev mat på Kungshallen innan vi for till Bergvik
27/2 Ledarträff med bad på Hällåsen. Super mysigt :) Sedan åkte jag med Frank till Gävle för att ha årsmöte. Sitter inte längre i styrelsen för UNF Gävle. Sjukt läskigt, men skönt på samma gång :)
28/2 jobb 12-19

Detta var andra månaden och som ni ser så har det inte blivit lika mycket träning.. men kan säga att bara för att det inte står något så har jag inte varit upptagen. Sitter som sagt i en valberedning så blir en del samtal för den, bara att jag inte skriver upp alla i kalendern :P Sedan är det ju sådant som att laga mat, tvätta och städa. och när man har jobbat en hel dag är man inte så pigg så blir ofta att man äter och däckar i soffan..

Helt otroligt.. vi är redan inne i mars..
Detta har hänt
1/3 jobb 10-18, hockey BIF - Södertälje
2/3 jobb 12-19
3/3 jobb 10-18 och sedan hämtade mamma mig för att skjutsa mig till tågstationen för jag skulle till Bergvik.
4-6/3 var det nämligen Megahelg med UNF i Bergvik och vi var ca 30 personer där. Lite dåligt organiserat, men de flesta var nöjda och maten var kanon. Så en lyckad helg iaf :)
7/3 jobb 9-18
8/3 jobb 10-21 med kundklubbskväll Full fart verkligen för vi hade stängt till kl 17 för att förberedda allt och ändå var det stressigt på slutet. Men bra försäljning och mycket folk :) Då går det snabbt att jobba och det är roligt :) Hade kö i kassan nästan hela tiden :)
9/3 jobb 10-19
10/3 jobb 12-18 och sedan hockey BIF - FBK
11/3 jobb 12-19
12/3 jobb 10-15 och sedan en sväng på Hälsomässan innan tåg till Bergvik. Såg Melodifestivalen finalen på IOGT NTO huset med några vänner och Magnus. Hoppades på Sanna, men vad gör man när det är mest fjortisar som röstar?
13/3 åkte hem på eftermiddagen
14/3 jobb 9-18 och sedan hockey BIF- FBK hade även en diskussion med Magnus som slutade med att jag gjorde slut fast jag inte ville. Men tänker inte gå in så mycket mer på det här, några få som vet allt och jag är så otroligt glad att jag fått prata av mig med er :)
15/3 jobb 9-18 och kände av förkylning, hade känt redan på måndagen, men ignorerade.. hem till mamma och pappa för att jobba med bokslutet på mitt företag från förra året. suck, att man alltid ska skjuta på allt.
16/3 fortsatte ignorera förkylningen och jobbade 9-18 hem till mamma och pappa igen och fortsatte och kollade på hockey med pappa. Brynäs spelade tyvärr sin sista match för säsongen denna dag, fast fick lite hopp en stund när det blev oavgjort med typ 1 ½ minut kvar, men med typ 25 sekunder kvar var det klart :( . fick meddelande av Magnus att han ville prata, att det var ett förhastat beslut att göra slut. Såklart det var det, men jag orkade inte.
så hem och gjorde mig klar och så ringde han och vi pratade i ca 30 minuter och redde ut allt. Sedan tog han bilen till mig och kom vid 1 på natten (Ja, han åkte så fort vi la på, men vi började prata ganska sent). Så underbart att få hålla om honom igen. Var ju allt jag tänkt på sedan jag gjorde slut. Sedan pratade vi till kanske 4 på natten och allt möjligt :)
17/3 Emelie och jag jobbade med valberedningsjobbet och sedan jobbade jag 12-19, fast jag kände att jag blev mer och mer sjuk. Magnus väntade på mig tills jag kom hem från jobbet och han hade diskat :) Jag hade inte orkat diska på typ en vecka.. hade lite annat i huvudet och nästan allt var diskat. Så sött :)
Så kollade vi på Tv och pratade hela kvällen.
18/3 Magnus åkte hem på morgonen och jag jobbade för att jag visste om att stannade jag hemma skulle de bara vara 4 på jobbet (och vi brukar vara 6 st minst). Hade kollat med en extra arbetare om han kunde jobba till och med, men icke.
19/3 jobbade därför denna dag också 10-15
20/3 åkte hela familjen till Uppsala, jag och mamma gick in en snabbis på Team Sportia i Uppsala för jag ville se om de fått nå roligare skor än vi, sedan lunch på IKEA och en sväng där innan vi letade parkering. Vi skulle nämligen gå på bandyfinal!! Bollnäs GIF - Sandvikens AIK
Familjedrama med pappa som är född och uppvuxen i Bollnäs och mamma som är född och uppvuxen i Sandviken. brorsan håller på Bollnäs och jag på båda, mest SAIK sa jag förut, men nu inför finalen så spelade det ingen roll. Var så glad att vara på plats och jag gjorde dessa till mig och mamma innan så vi kunde ha dem på oss

Fina va? :) mamma fick med SAIKs färger och jag hade bådas :)
Sjuk jämn match och lagen gör typ vartannat mål, men jag tycker Bollnäs spelar lite bättre. Stolskott för Bollnäs och domarn dömmer mycket konstigt. Då jag håller på båda lagen så ser jag detta tydligare tror jag, var fel åt båda hållen. Men det jag stör mig mest på är att SAIK fick 2 straffar, fast den första förstår jag inte hur den gick till. Bollnäs får ingen, fast de borde. De får ett bortdömt mål för det sägs vara offside. Såg inte detta själv, lyckades som vanligt titta bort när något viktigt händer. Men enligt flera så var det INTE offside. Så det är oavgjort i full tid, fast Bollnäs borde vunnit. Galet och fel, till och med min mamma tycker att Bollnäs förtjänade att vinna. Då förtjänar de att göra det. men nej, det blir förlängning och där skjuter Zeke i mål. Otroligt glad för honom eftersom han nu inte ska spela bandy något mer någonstans. men så otroligt tråkigt för Bollnäs. Pappa och brorsan var på finalen för 2a året i rad och såg dem förlora, dock bättre match i år. Så till nästa år säger jag 3e gången gillt! :)
Har ni sett denna förresten
http://www.youtube.com/watch?v=TgPxRKb9XwE
sjukt ledsen tjej som inte ens vill fylla år när Bollnäs förlorat. Jag som tyckte synd om pappa som under hela sitt liv aldrig fått se Bollnäs ta guld. Sist de tog guld var han inte ens påtänkt. och här gråter en 4årig tjej. Tycker synd om henne..

Så där ja.. Nu är det bara 1 vecka kvar innan jag är i kapp helt. Så det får bli i ett nytt inlägg. Vi hörs snart :)


Tankar inför 2011

De flesta säger nog varje år att det ska bli det bästa någonsins. Och blir det så är det kanon tycker jag, för vem vill inte att livet bara ska bli bättre och bättre?
Mitt nyårslöfte är att börja träna mer, inte för att gå ner i vikt och inte för att få en snyggare kropp utan för att må bättre. Det är allt som räknas :)
I år fyller jag även 25 och det är sjukt läskigt.
Tänk, min största mardröm när jag var liten var att bli Iggis. I år är sista året som UNFare.. och jag är fortfarande livrädd.. vill verkligen inte fylla 25 just nu. Känns helt galet.
och när jag var liten så sa jag alltid att jag skulle ha mitt första barn mellan 25-30 och vara gift innan.
Som sagt, jag fyller 25 i år!
Jag vill inte ha några barn ännu. Hur skulle jag hinna med det? Hinner ju knappt med mig själv..
och gifta mig? Ja, en dag, men inte ännu.. inte ens känt min pojkvän i ett år.. Konstigt hur livet kan bli.
Fast jag är glad och lycklig, det enda jag skulle vilja ändra på är nog tiden. Vill ha mer tid, men det vill väl alla?
Få tid till mer roliga saker.. inte bara jobba och däcka i soffan..
Göra mer för UNF och JUNIS, umgås mer med vänner och pojkvän och resa. men hej. man måste ju jobba :P

Nyår!

Mitt första nyår som jag får fira med en pojkvän. Tidigare har jag bara firat med familjen och vänner, senaste åren på UNF. men alltid så har Lina Boberg varit med.. Det kändes lite konstigt att jag inte skulle vara med henne, men ändå glad att få vara med Magnus och mina nya vänner i Bergvik :)

Så här fint dukade vi hemma hos Jonas :)
Och vi hjälptes åt med maten och hade så mysigt :)
 förrätt och varmrätt
sedan blev det spel innan vi åkte in till Söderhamn för att se fyrverkerier
 Mysigt på stan :)
och när vi kom hem så blev det efterrätt
 mycket god :)
Sedan spelade vi spel till vi inte orkade mer..
kollade även på en fin film någon gång under kvällen som Sara och Sandra satt ihop. Så fint :)
Var ett mycket bra nyår :)

Fy på mig!

Här säger jag att jag fuskar och ska bättra mig.. men vad händer.. jo, sist jag skrev var 20 november 2010!
Helt galet, jag som älskar att skriva och gör det helt för min egen skull (okej, det är kul att folk läser och kommenterar, men jag har alltid skrivit dagbok förut och det var bara för min egen skull)

Så försöka göra en snabbgenomgång om allt som hänt mig. För antagligen är det mycket då jag inte haft tid att skriva.. inte ens läst bloggar på länge, fast jag följer massor via blogglovin.. men efter att ha läst ca 60 inlägg idag så tar jag tag i mig själv.

21/11 hade jag julöppethus med mitt företag, dock bara mamma som kom, men marknadsföringen var lite dålig så får skylla mig själv.
22/11 jobbade jag 10-18 och sedan direkt iväg på UNIT möte
23/11 jobb 12-18 och sedan stallet
24-25/11 var jag i Bergvik hos min pojkvän och på torsdagkvällen (25e) så badade vi på Hällåsen med Söderhamns JUNISar. Emelie och Nisse var med, med William också :)
26/11 jobb 12-19
27/11 jobb 10-15 och sedan ledarträff med hockey BIF-DIF. OMG, kommer ihåg hur förbannad jag var. De så kallade DIF fansen kastade smällare och levde om. Och nej, de är inga riktiga fans när de förstör. Jag skrek och skrek. Ja, när jag blir förbannad då blir jag förbannad och det är ingen trevlig syn. Matchen fick avbrytas och en DIF spelare fick gå ut på isen och be "fansen" att sluta. Det värsta, var sättet han sa det på. "Dommarna har bett mig säga till er att ni ska sluta" Som om han inte ville det själv! Lät ju som om han var tvingad. Va f'n liksom! Han ska vilja det och han ska göra det för det ska inte få förekomma sådant på sportarenor. Idioter allihopa.
28/11 jobb 11-15
29/11 jobb 9-18 och sedan UNIT möte med julklappsbyte. Skulle ge bort något som speglade en själv. Jag köpte 3 reflexer. 1 med en smile, 1 bolibompadrake och 1 häst. Förklaringen (för er som inte känner mig så bra) jag är nästan alltid glad, jag har barnasinnet kvar och jag gillar hästar och sedan tycker jag att reflexer är så otroligt bra och har flera själv. Förstår inte hur man kan gå ut när det är mörkt utan dem. Korkat!
30/11 jobb 12-18
1/12. Det står ingenting i min kalender! Är lite chokad faktiskt.. men antagligen så packade jag och grejade hemma.. vad jag packade till? Hihi, fortsätt läsa så vet ni :)
2/12 jobb 12-19 och sedan direkt på hockey BIF-FBK
3/12. Emelie, Kajsa och jag åker till Sthlm för att plocka upp Lina och sedan fortsätter bilfärden i snöyra. Ja, det snöade galet mycket och var olyckor efter vägen. Jag vaknade till och med en gång och vi stod stilla på motorvägen. 2 filer och båda stod still. Olycka längre fram och bärgan hade precis passerat. På kvällen kom vi iaf fram till Ullared!!
Snabb vända på Gekås innan vi chekade in på campingen.. och vi bodde i husvagn! Super mysigt :)
Handlade lite mat sedan innan det blev middag och spel (antagligen) innan vi somnade gott.
4/12 Tidig morgon för att spendera hela dagen inne på Gekås, ut en omgång med vagnar och äta lunch innan vi gick in igen. Inte jätte mycket folk faktiskt. Skönt :) Spelade spel på kvällen och myste.
5/12 in en sväng till på Gekås och på någon kakoutlet innan vi for hemmåt igen. Totalt så shoppade jag för ca 5000 kr och mitt bästa köp är nog mina täckisar så här i efterhand. 229 kr för ett par rosa täckbyxor!
 Se så fina :) + att maten och boendet var väldigt billigt och resan :) En bra helg, trots lite tjaffs.
6/12 jobb 12-18 och sedan ridning, tog igen en missad gång.
7/12 Bartenderskola 12-15 typ. Alkoholfritt som ekonomisk idé. Mycket bra och vi kände verkligen igen oss hur vi blir behandlade av bartenders ute på krogarna och det ska vi ändra på. En bartender från Sthlm som vunnit priser i bartening höll i denna och tyckte det var så fel att det inte fanns bättre alkoholfria alternativ och varför ska vi behöva säga "en alkoholfri" Vi kan väl få säga "Kokos mums" istället. så in med namn och bättra menyer. Det tackar vi för :) och vet ni om att en krog måste ha lika många alkholfria alternativ som alkohol alternativ. Grattis den dagen det sker. Ridning på kvällen.
8/12 jobb 12-19
9/12 jobb 12-19 och sedan hockey BIF - TIK
10/12 jobb 12-19
11/12 jobb 10-15 och sedan dirket till Bergvik till min pojkvän :)
12/12 Ledarträff i Bergvik med jultallrik
13/12 jobb 10-18
14/12 jobb 12-18
15/12 Barnvakt åt William. typ 9-12. Sötungen.. vi började kolla på Bilar som är hans favorit film, trodde han skulle sitta stil då, men icke. snart var han upp och lekte med allt i lägenheten medan jag kollade på filmen.. hade ju inte sett den och ville ju se den :P Så skulle jag sminka mig sedan och jag vet ju att han alltid vill ha när Emelie sminkar sig och det var lika nu.. han ville ha den blåaste skuggan, men det fick han inte. dock fick han välja vilket läppstift jag skulle ha :) och när jag haft på mig det sa han "Jag också". Så söt! Blev sedan lunch på IKEA med Emelie och William, ja och det gick ju som det gick. Ni vet när bordet bredvid har ett barn som bara skriker och gråter och man blir galen. Det var det bordet vi var nu. Emelie drack en klunk cola av William (blev för mycket i glaset) och då var det kört. Det var hans cola. vi försökte förklara att det var fri påfyllning och att han kunde få mer bara han drack upp. men nej, det var redan kört. ingen mat och ingen dricka. bara tårar och skrik. Vi skyndade oss att äta och fick väl i honom någon tugga tillslut innan vi åkte vidare till S-viken för att hjälpa till på det barnvänliga julbordet med JUNIS
 Dock var en liten hungrig (av självklar anledning) och fick smaka lite innan alla andra ;)
16/12 jobb 12-19
17/12 jobb 12-18 och sedan raka vägen till S-viken för att hjälpa till på minidisco. Få barnen att dansa, hjälpa till med tävlingar och stå i garderboen. Godisregnet var nog roligaste. Se hur alla barnen dök ner efter allt godis :)
18/12 jobb 10-15 och kl 17 åkte vi till Uppsala med jobbet på julbord på Flustret. Var en stand up show med Andre Wickström. Så sjukt roligt. Skrattade så tårarna sprutade och jonglering. sedan blev det dans till typ 1 på natten när vi satte oss i bilarna och åkte hem.
19/12 sov jag nog en stor del av :P
20/12 jobb 10-18
21/12 var jag på julbord med Emelie på IKEA. 79 kr var det värt.
 Se sså glad jag är :)
22/12 jobb 10-19
23/12 jobb 10-18 och sedan såg det ut så här hemma hos mig
 Alla paket i olika papper och olika snörningar.
Begav mig hem till mamma och pappa på kvällen så att jag kunde få vakna på julafton hos dem :)
24/12. Julafton med allt som hör till det. Fick detta
 :)
och hade en kanonbra dag med på tok för mycket julskum. men men :P
25/12 vaknade jag upp hos mamma och pappa och bara tog det lugnt
26/12 för det hockey BIF-Södertälje
27/12 jobb 10-18
28/12 jobb 10-18
29/12 jobb 10-19
30/12 jobb 10-18 och sedan hockey BIF-Modo.
Har för mig att jag sedan åkte med Hannas familj efter hockeyn till Bergvik eftersom jag skulle fira nyår där..
men mer om det i nästa inlägg..

Ja, som ni ser fullt upp. och efter jobbet orkar man inte alltid göra så mycket så det blir mest mat och däcka i soffan.
Ska fixa lite lunch och sedan kommer fortsättningen :)

RSS 2.0