irriterad

gah.

Hatar avbok. Värst är det när det blir ombok och sedan avbok. Då har man ju planerat efter det och hinner inte boka in nytt då avboket blev.

gah.

har schema till på söndag.. vill veta längre så jag kan planera mer och boka klasser!

gah.

En bra sak är att september månad har blivit en dag längre.. får se om det hinner bli några nya team meddlemar. Jag ska göra mitt bästa! :)

Ser även ut som om att jag kan vänta med min order.. vilket är bra då jag vill lägga BB-bonus helst, men då måste jag boka lite mer klasser.

Nu ska jag äta rosa rattar (Ahlgrens bilar stöd till Rosa bandet) och kramas med älsklingen i soffan en liten stund innan sängen väntar..

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter :)

Så peppad

Jag vill bara BH BH BH! Som vi fick lära oss på seminariet, Boka och Håll klasser. BH helt enkelt :)

Har flera namn som jag ska ringa, men svårt när jag inte inte vet hur jag jobbar när jag ska boka klass.

Så mycket enklare att kunna bestämma allt själv. jag vill, jag vill, jag vill! Måste bara våga.

Pratat om öppethus idag, vill ha jul nu så jag kan ha ett julöppethus. Tänk vad mysigt :) Och så i nya lägenheten.
1 november flyttar vi!! Galet :)
Ska bli så härligt.
och sedan 13-14 nov är jag på Stjärnevent i Sthlm :)
och sista helgen blir det till Sämtegen och fira Emanuels föräldrar, men helgen därimellan skulle jag vilja ha ett öppethus. Förbereda julklappar. Eller vad säger ni?

weei, flyger som på moln efter varje möte! Älskar måndagar. Hur många gör egentligen det? Panik på söndagen för att en ny jobb vecka börjar, medan jag längtar till måndag så man får träffa alla härliga kollegor :)

Imorgon har vi gästevent och förutom att vi ska få veta mer om våra underbara produkter och huden så ska tre män föreläsa för männen som kommer. Nice :)
Får se om jag får med älsklingen.. Linda har ju fått biljetter över. De måste ju användas :)

Bakade ju äppelrutor idag innan det bar av till studion och de gjorde succe :)
Några kvar.. ska lägga de i en burk och ställa i kylen (om jag hittar någon plats, en till fördel med att flytta. Vi får stor kyl och stor frys!)

På studion så fick i alla fall David prova produkerna. :) trevligt att se honom en liten stund också.. länge sedan nu.. får se om han kommer imorgon också *hoppas*

Men nu ska jag ta och göra mig klar för sängen. Krypa ner i en mysig säng och sova gott :)

Upp och ner

Snacka om att allt går upp och ner i livet..

Händer så mycket just nu, både bra och dåligt.
Vet knappt vart jag ska börja..

Elitseriepremiär för Brynäs hemma i lördags i alla fall. På topp innan, och så kom första målet. Yes, vi leder! Men sedan gick det bara utför.. gah. Domaren var inte speciellt bra han heller. Tog utvisningar på Brynäs (som i och för sig var korrekta), men när Skellefteå gjorde samma sak eller värre så blev det inget. Såg minst 3 solklara trippingar. Sånt blir jag förbannad på. Fast det går ganska snabbt över. Som tur är :) Men var sur hela matchen efter detta.. och så förlorade de.. så lite grinig..

men kvällen blev bättre.. mat från en takeaway vagn, chips med dipp och vindruvor till Bingolotto med älsklingen. Inte ofta vi spelar, men är mysigt ibland. Göra något aktivit hemma :)
Fast vi vann inge :(

Söndagen hade jag kl 8:30, skulle hinna med massor. Men gick endast på toa då och kröp sedan ner bredvid älsklingen igen.. efter vi pratat och kramats lite så somnade vi om.. vaknade 11! Sjukt trött då..
orkade inget.. var seg hela dagen.
Men var tvungen att åka till jobbet för att kolla på skor. sista dagen med 20% på även nedsatta :)
Så efter frukost och duschning (där jag höll på att somna) så bar det av till jobbet.. provade massor. knasiga fötter.
men efter att ha hjälpt Gits i kassan X-gånger och skrivit ut prislappar till både Bengt och Lasse så blev det tillslut 2 par. ett par jogging som jag ska ha till vardags och inne på jobbet och sedan ett par med Gore-Tex att ha ute nu när det börjar bli blött. Har ju alltid haft joggingskorna tidigare, men det blir både kallt och blött.

sedan hem och slängde i mig lite mer chips med dipp. Alltså jag skulle kunna leva på chips! Älskar chips! Tur att man har bra förbränning :)
träffa Mamma för en sväng på stan. Kollade på bakluckeloppisen (hittade ett par snygga örhängen som var nytillvärkade för 25kr! De ska jag ha idag på mötet :)), kollade även på Cervera, Kappahl och Indiska.
sedan på väg tillbaka så blev det en vitlökskorv hos Mc Ali med chilisås och vitlöksdressing. Mums mums! Så sjukt god. Skulle kunna äta massor av denna :)

ringde Emanuel, träffade honom vid Alderholmsbron och så gick vi alla tre mot Gasklockorna. Slöjdmässa. Mysigt :) Hittade en present åt Emanuels mamma. Hon fyller ju 60 snart! Så då blir det en sväng till Uppsala i slutet av nov. Trevligt trevligt :) Pappan fyller ju också i samma veva.
sedan hem och kollade på lite inspelat och sov sedan typ halva dagen. vaknade igen vid 19, satte på inspelning och kollade på ett program. Privilged och sedan hade ju Playa del sol säsångspremiär. Nice :) så såg även det och sedan Top Model som jag spelat in.
sedan blev det sängen.. Zzz..

Idag hade jag kl på väckning 8. låg kvar en liten stund, men sedan frukost, läste tidnignen och pratade lite med Linda.. sedan duschen och iväg och handlade.

Nu har jag ätit lunch och bakat äppelrutor. Ska ta med dem på mötet ikväll. Älskar att baka, men så jobbigt att alltid äta allt själv :)
Har även diskat när de stod i ugnen och nu ska jag ta tag i det sista. Ska åka till studion vid 15:30 och umgås med Linda och David innan mötet ikväll. Ska bli riktigt trevligt :)

Älskar måndagkvällarna! Flyger därifrån och vill bara fortsätta jobba! Hur många kan känna så?

Ett tips

Om du vill tänka mer possitivt. Vilket vi alla egentligen borde..

85% av kominikationen under en dag är med oss själva. Hur mycket av det du säger till dig själv är possitivt?
Tänk efter.
För mig är det ganska mycket, men inte tillräkligt. Ibland tänker man att man inte duger eller inte kan något eller oj vad ful jag är idag.
Det är inte bra. Tänker vi negativt, vad utsrålar vi då? Ser vi glada ut?
Se glad ut så blir du glad :)

Men till tipset då.

Fick en läxa av Lotta (min underbara utbildare) förra måndagen. Vi fick en varsin gummisnodd att sätta runt handleden. Jaha? tänkte vi.
Men så berättade Lotta
Varje gång vi tänker en negativ tänke om os själva så skulle vi dra ut gummisnodden och släpa. Fick vi då en smärta varje gång vi tänkte negativt så fick det ju en konsekvens. Smärtan vill vi ju inte ha. Negativa tankar är inte heller bra.
Så skulle vi göra så en vecka.
Oj, vilket resultat jag fick!
Så fort jag tänkte nå negativt så fick jag en liten smäll, så efter någon dag så direkt när jag tänkt något negativt så ändrade jag det direkt till possitivt för jag ville ju inte ha smällen.
Nu tänker jag inte alls lika mycket negativt om mig själv och har haft bandet snart i 2 veckor.
Har även utökat det till att om jag börjar älta saker. Som "Varför sa han så?" eller hänger upp mig på något negativt runt omkring mig. Då får jag smällen.
Så nu är det inte så mycket negativt i mina tankar och det är underbart.
Nu ler jag automatiskt varje dag nästan hela tiden.

Tänk vad underbart livet är egentligen :)

Bryt ihop eller bit ihop!

Det var alldeles för länge sedan jag skrev här..
och känner nu att jag måste tömma ur mig allt som hänt sedan sist.

Var i januari i år som jag skrev sist och det har alltså gått mer än ett halvår.
Galet.

Ska försöka sammanfatta.

Har fortsatt att jobba på XL i snitt 50% förutom nu under sommaren när det var 100%

Förutom det så började jag som fristående hudvårdskonsult i mars. Min vän Linda ville öva att sminka på någon efter att hon gått en utbildning och visst tänkte jag. Som aldrig sminkar mig själv utan har blivit sminkad av någon kompis varje gång jag skulle på krogen.
Åkte till studion och fick där träffa Sofie och en kund till henne.
Självklart var jag ju tvungen att göra rent ansiktet och fick då prova hudvårdsproduktern. Helt underbar känsla!
Aldrig känt mig så ren och len. Jag som bara använt vatten tidigare och tvål/shampo i duschen. ibland någon skrubb.
Sedan sminkade Linda mig och jag tittade mig omkring och ville såklart pilla på allt och Linda berättade.
Var sugen på hudvården och så lite andra saker och kunde tänka mig ännu lite mer längre fram..
Då sa Linda att jag också kunde börja. Fanns inga krav. Lägga in en summa på minst 4711 kronor och fick produkter för mer än det dubbla. Då kunde jag ta hem allt jag ville mycket billigare. Jag sa att jag måste fundera..
Dagen efter ringde jag Linda och sa att jag skulle börja. Några dagar senare var jag med på en ny konsult utbildning och fick sedan hem mitt starterkit och produkter. Efter utbildnignen blev jag mer motiverad att testa och jag var även med på UNIT möte.
Jag bokade en klass med mamma och några vänninor till henne. Tänkte att det kunde ju inte skada att prova. Men oj, jag fick försäljning på första och jag hade ju inte tagit hem nå lager att sälja från så det var bara att boka fler klasser så att jag kunde göra en order och få den högsta rabatten.
Fick även gå en makeup utbildning och oj vad kul det var! Nu sminkar jag mig själv, aldrig till vardags, men ändå :) Eller ibland åker ett läppglans eller läppstift på.. och ja, jag använder läppstift. helt galet för er som känner mig. Men inte nu längre. Jag älskar det :)
Sedan har det bara rullat på. Blev stjärnkonsult ett kvartal (hade ett inköp på minst 18000kr under 3 månader), följde med på en Kick off i Sundsvall och blev ännu mer motiverad. Fick en större bild. Sedan blev det seminarie i GBG och oj vad kul! Bland det bästa jag gjort. Jag vill ha en karriär inom detta och jag vet att jag kan få det bara jag sattsar. Hur mycket är jag villig att förlora bara för att vinna mer?
Winners never quit, quiters never winn!
You can do it!
Bara vi vill och jobbar så kan vi få det vi vill ha :)
Nu har jag även rekryterat en person och ska gå steg 2 på makeup utbildningen (som egentligen inte har något med företaget att göra, utan en extra bonus som vår utbildare ger oss)
Linda är min Team Leader och jag storm trivs. Har verkligen världens roligast jobb!

Har även jobbat på både hockey och fotbollsmatcher som förut..

Kollar inte så mycekt på TV längre.. ni som varit med sedan jag var liten och det var runt 20 timmar i veckan. Nu är det max 5! Varav 2 timmar där jag följer en serie :)
Så nöjd med mig själv där :)
Ibland kollar jag självklart mer, men det är bara för att fördriva tiden.. Inget som jag måste följa.
Har idag grinat så ögonen blödde till de sista avsnitten av Prison Break.. mamma hade ju spelat in dem eftersom jag glömde.

Minnet är inte det bästa längre.. glömmer saker och har varit väldigt stressad. Fått stressfinnar och glömt saker jag aldrig glömt förut.
Men det ska det bli ändring på.

Den 3/8 hade jag varit sambo med Emanuel i 1 år! Kan knappt fatta att tiden går så snabbt.. Vi bor fortfarande i vår lilla lägenhet på 38m2 och har bråkat en hel del. Men vi har det även bra. När vi väl tar oss tid. Vi båda har så mycket just nu och vi är sällan lediga båda två samtidigt.
Men hej, som jag skrev tidigare.. ibland får man offra för att det ska bli bättre sedan.
Och det kommer bli bättre i nov när vi får en större lägenhet. 3 rum och kök på 80m2!! Vi ska även få den renoverad. Byte av golv och tapeter i alla rum förutom badrummen (japp, 2 stycken är det), även ny kyl, frys och spis. Ny bänkskiva och luckorna i köket ska målas om. Kan knappt fatta det heller att vi får den som vi vill och jag får äntligen mitt gröna kök :)
Förhoppningsvis blir detta klart innan vi flyttar in, eftersom de sköt på kontraktet en månad så att de skulle kunna jobba lättare :)
Och personen som ska ha vår lägenhet kan flytta in när som helst, så så fort vi har flyttat allt kan vi lämna den och slipper kanske dubbla hyror :) Vilket vi kan få en månad.

En bra sak som jag lärt mig i år är att skriva en lista på 6 saker (endast 6 eftersom det ska vara det viktigaste) att göra dagen efter. På kvällen är du din chef och skriver dem och på morgonen den anställda som uträttar.
Var med i DIN DIN klubben och inte i SEN.
Do It Now, more fun later.

Så ska nog ta och krypa ner i sängen snart så att jag orkar med allt som händer i morgon.

Diska det sista
Handla
Baka
städa
Boka klasser

Ska även ha klass/facial och jobba på fotbollen med Mirjam imorgon.. men det är ingen viktig sak att göra, utan något som jag bara kommer göra ändå. Det andra är saker som jag måste göra imorgon och inte kan skjuta på.

Har även fått lära mig att antingen ska man bryta ihop eller bita ihop. Och bryter man ihop så är det bara att bita ihop sedan. Och tro mig. Har gjort det många gånger i år. Ibland är det skönt att bara få skrika och grina tills man inte orkar mer och då biter man ihop!

Så tack för mig denna gång och vi ses snart igen!

RSS 2.0