Ignorerar förkylning

Började i söndags..
Täppt i näsan..
Kan inte dra in nått, och inte heller få ut något.. bara rinner och grejar..
fortsatte på måndagen, men blev inte så mycket värre..
lite hes bara..
tisdag så var jag ännu mer täppt, hostade och kände mig seg..
efter lunch så däckade jag på soffan i ca 2 timmar efter jag ätiti lunch, men lyckades sedan pallra mig upp och få i mig lite jordgubbar (frysta) i apelsinjuice.. blir så gott när de smälter..
så kunde jag sedan laga middag.. hade fått huvudverk under tiden jag sov, men det blev bättre när jag ätit, blev även piggare..
red på kvällen.. kände mig seg. orkade inte ta i så mycket, men ville rida då det var sista gången innan någon veckas uppehåll..
hostat och grejat under natten..
och idag söndag så snörvlar jag, är sjukt täppt och  hostar och är hes..

men jag försöker ignorera det..
äter baffusin och tar nässpray..
näsan har blivit bättre sedan jag började med nässprayen.. men fortfarande täppt..

men jag har inte tid att vara sjuk.

jobbat idag och ska jobba torsdag, fredag och lördag..
sedan ledig söndag måndag..
jobbar tisdag..
och ledig sedan igen onsdag-söndag.
Så inte så mycket jobb, men det gör mig inget för jag ska boka in mitt andra jobb och även tänkt simma lite nästa vecka.. om det inte blir värre med detta då.. men det ska det inte!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och krypa till sängs med min vetekudde.. är så sjukt kallt.. har man runt 20 grader kallt ute så är det faktiskt kallt inne också.

Hoppas ni andra är friska där ute!

Träna med Korpen i Turkiet!

Detta är ett erbjudande för alla som har tidningskortet.

mamma och pappa åker bort den 24e i två veckor.. så ingen av dem kan åka..

min bror säger att han inte har råd, fast jag vet att han har massa sparpengar.. men han ska spara ännu mer eftersom hans plan är att flytta hemifrån i november

och min kära sambo vet jag har inte råd eftersom han får ut ca 8000 i månaden då han bara får studiebidraget och lånet..

Men jag VILL verkligen åka. Låter så härligt och tänk. Allt ingår. Resa t/r, boende, mat (frukost-, lunch- och middagsbuffe!) och dricka.

Läs det nedanför och njut.. Är så sugen så jag funderar på att åka själv, men roligare om man är fler.

och vill du hänga på så säg till!!

17-24 april 2010


Gillar du att hålla dig i form med gympa, yoga, styrketräning eller jogging? Gillar du dessutom femstjärniga hotell, sol & bad, god mat och spabehandlingar?
Välkommen att följa med till Turkiet den 17 april, då Korpen, Tidningskortet och Nazar bjuder på en vecka som tilltalar både förnuft och känsla.

Resan är både en avkopplande sol- och badresa och en träningsresa. Du tränar så mycket du själv vill under veckan. Vi bjuder på ett smörgåsbord av olika aktiviteter och motionspass och sedan är det upp till dig att välja och vraka.

Det spelar ingen roll om du är singel, om du åker med dina vänner eller om ni är ett par. Åker du själv har du chans att träffa likasinnade, men det är ingen gruppresa i bemärkelsen att alla förväntas delta i alla aktiviteter.

Två rutinerade ledare från Korpen tar hand om dig och träningen, och kommer att erbjuda följande pass under veckan: Core • Gympa • Power Afro • Power Yoga • Funktionell träning • Aerobics • Vattenträning • Walking • Crosstraining*

Medelhavets största pool och noll meter till stranden
Femstjärniga Pegasos World utanför Side är Nazars flaggskepp bland All Inclusive-hotellen. Hotellet har en pool på inte mindre än 10 000 m², och det finns också en stor barnpool samt 5 vattenrutschbanor. Jämte poolområdet, endast avskilt av den härliga trädgården, väntar 600 m privat, finkornig sandstrand på dig. På rummen finns satellit-TV, telefon och gratis värdeskåp samt givetvis också luftkonditionering. Alla rum har balkong eller terass.

Härliga bufféer till frukost, lunch och middag
Varje morgon dukas den stora frukostbuffén upp, med nybakat bröd, omeletter, pannkakor, grönsaker och pålägg i massor. Lunchen njuter du av antingen i restaurangen, eller så kan du nöja dig med något lättare från snackbaren vid poolen. All mat är ju inkluderad i priset, liksom alla lokala drycker som öl, vin, läsk och drinkar. Till middag serveras en överdådig kvällsbuffé med ett stort urval av soppor, förrätter, sallader och olika sorters potatis, ris och pasta. Ett imponerande urval av desserter, kakor och frukt väntar den som har plats för lite till.

Hamam – spa på turkiska
I resan ingår en s k Hamam (värde 500:-), som är den äkta och traditionella förlagan till nutidens moderna spabehandlingar, och inkluderar kroppsskrubbning, skummassage, oljemassage och ansiktsmask Hotellet har ett stort wellnesscenter med en inomhuspool på hela 430 m², samt jacuzzi, bastu, gym samt ett stort urval av massage och andra avslappnande behandlingar som man kan köpa till på plats.

* Åldersgräns 15 år på passen

Resefakta

Arrangör: Resan är ett samarbete mellan Korpen, Tidningskortet och Nazar

Tid: Lördag 17 april – lördag 24 april 2010

Plats: Femstjärniga Pegasos World utanför Side i Turkiet.

Inkluderat: Flyg t/r Arlanda/Antalya, transfer mellan flygplatsen och hotellet t&r, en veckas boende på Pegasos World med All Inclusive, dvs all mat och dryck (lokalt öl, vin & sprit) ingår. Ett spapaket med den turkiska specialiteten Hamam (värde 500:-). Samtliga pass med Korpens instruktörer. Dessutom bjuder Korpen alla deltagare på en månads fri träning (värde 500:-) på Sporthuset Korpen när du kommer hem!

Ta med: Träningskläder och gympaskor (inne & ute)

Ledare:

Hanna Bergman
Jobbar som instruktör på Korpen Sporthuset med 12 års erfarenhet av gruppträning, styrketräning och massageterapi.

Catarina Wikström
Jobbar som instruktör på Korpen Sporthuset med 15 års erfarenhet av gruppträning, styrketräning och massageterapi. Jobbar även som Personlig tränare.


Frågor:  Gäller det resan, hotellet, mat mm, kontakta Nazar,
0770-777 888, öppet mån-fre kl 8.00-18.00. Har du frågor till Korpen om träningen mm, ring Hanna Bergman, 070-787 38 41, eller Catarina Wikström, 0707-92 65 42.

Pris: Med Tidningskortet 7.980:-. Enkelrumstillägg 2.500:-.
För barnpriser och övriga frågor, kontakta Nazar.

Bokning: Ring och boka på 0770-777 888 (tryck 2). Ange de sista 8 siffrorna på ditt Tidningskortsnummer vid bokningen.

Exempel på en dag

7.30-8.30: Power Yoga

7.00-10.00: Frukostbuffén står uppdukad

11.00-12.00: Vattenträning

12.00-14.00: Lunchbuffé

16.00-17.00: Power Afro

18.00-20.00: Middag

Alla träningspass är helt frivilliga! Du bestämmer själv hur mycket du vill träna och hur mycket du vill sola, bada och koppla av!

Denna text och bilder är från http://gd.se/kontaktaoss/tidningskortet/erbjudanden/1.1829023-trana-med-korpen-i-turkiet-



En snöstorm drog in

I går så diskade jag en timme efter att jag ätit frukost och läst tidningen..
var ändå massa disk kvar.. usch vad vi fuskar med att diska på en gång. Är ju så mycket lättare om man gör det.. men men.

Mamma ringde och sa att det var vinterfestival i Boulogern och undra om jag ville ner och och kolla.
Den började 15, så tyckte att det kunde jag väl. så vi bestämde träff kl 15 vid en korsning utanför mamma och pappa.

Sedan åt jag fruktsallad och kollade klart på En ung Jane Austin. Var ju typ lika Stolthet och fördom.. men tydligen så skrev hon Stolthet och Fördom under den tiden i sitt liv som nu var film, så var väl inspirerad av det som hände då..
men de är bra båda ändå, fast hade egentligen räkt med en..

Sedan blev det chili con carne och en stund vid datorn.. kollade tradera och gjorde en hel del anmälningar.. Nu ska detta bort!

Gick i ganska lagom tid för att träffa mamma, men blåste sjukt mycket ute så var tvungen att stanna ibland för jag såg inget. var bara vitt ute.
kom ca 5 minuter sent och självklart ringde mamma när det bara var några meter kvar..

Tog oss iaf till stan och så visade jag mamma klockorna jag vill ha. Så sjukt snygga! Den rosa eller gröna som är genomskinlig. Utan diamanter. Kolla in Ur & penn så fattar ni. Underbara! kanske får bli båda?
Tänk i sommar.. mm :)

Sedan gick vi förbi matställerna inne på 9an och det har kommit en ny! Värsta smoothi baren :) Ska lätt köpa lita olika där sedan.. var lite för kallt nu tyckte mamma..

Gick sedan till Boulogern. Var inte så mycket som hände där.. hade nog varit mysigare om solen varit framme.. men men, det kan man ju inte veta i förväg.
Barn som åkte skidor, vuxna som dansade (folkdans landslaget sa mamma) och korvgrillning och snöskulptur byggande.

På väg tillbaka så blåste det självklart motvind!! Såg stundtals inget och var svinkallt.

Blev ett stop på Georges med blåbärspaj och Tuscany latte för mig. Tuscany var inte lika god som snickers.. men det värmde lite iaf :)
Mamma drack snickers och åt cheesecake.

sedan bar det av hemmåt. Till mamma och pappa. Hade ju tänkt äta där och se melodifestivalen.. så lika bra att gå dit nu och vara där istället för hem och vända..
Emanuel var ju ändå inte hemma..

Kom hem lite efter 17, så vi var ute i nästan 2 h och det yrde snö hela tiden!

Kollade datorn och kl 18 åt vi. Fast precis när vi skulle börja så ringde Emanuel.. då var han hemma, men nu hade jag ju redan bestämt..
Fläskfile med pesto. Riktigt gott! och potatisgratäng med paprika, lök, soltorkade tomater och fetaost. Ska lätt göra med fetaost nån dag :)

Sedan såg jag och mamma Lilla kycklingen. Gullig!

och Melodifestivalen.. rätt låt vann!!! KOM är så bra och hittils den som jag vill ska vinna allt!

Sedan skjutsade mamma hem mig och jag såg på Sweet home alabama innan jag gick och la mig :)

Veckans meny

Tänkte berätta lite kort om veckan som varit..

I måndags så var jag ner en sväng på stan..
träffade Emma och fikade på Wayne´s, George hade stängt på grund av ombyggnation..
Vi träffades vid 15:30 jag skulle inte hinna äta middag innan mötet jag skulle på senare, men jag var inte så hungrig nu heller..
men så såg jag att de hade semla! Så det blev en semla med en latte med smak av vitchoklad..
inte för att det smakade så mycket vitchoklad, men gott var det :)
Snackade om allt och inget..
Skildes åt vid 17:20, då gick jag till Gimlins i tittade i fönstrerna.. gör alltid det när jag passerar.. så fint!
sedan kom Kikki och 17:30 hämtade Camilla oss och vi åkte till studion..
Unit möte, alltså utbildningsmöte eftersom jag är fristående hudvårdskonsult.
Roligt och inspirerande som vanligt :)
Jag vill verkligen jobba med det här!
Det var Awards night denna dag, vilket händer 1 gång per kvartal.. bara massa utmärkelser. Uppmärksamhet tycker vi om :) Glädje och applåder :)
På hur många andra jobb får man applåder för att man gjort något bra?
Sluade vid 20:30, men skulle prata lite med Lotta.. så kom itne iväg på en gång..
men Camilla släppte av mig på stan sedan.
Skulle på bio med mamma kl 21.
En förhandsvisning av I love you philip morris, med Jim Carrey. och ska jag va helt ärlig så var nog det, det enda bra i filmen.. Jim Carreys minner och grejer.. inget jag rekommenderar..

sedan hem och sova..

Tisdag. Jobb 10-18, sedan stallet 20-21.
Blev inte så mycket mer.

Onsdagen träffade jag Linda på morgonen på stan före 9 och bytte lite produkter..
hade jag bokat in en facial 15:30, men blev flyttad.
så denna dag flöt bara förbi.. blev max mat på kvällen och film i soffan..

Torsdag, produktutlämning, och träffade en kvinna som jag bokade in en facial med på fredagen.
sedan jobb 12-19. Sjukt lugnt på jobbet.. städade lite.. men blev inte så mycket mer..
sedan hem.. åt mat och kollade på halv åtta hos mig, Glee och sedan filmen Flirting whit forty. den var bra!
Men innan filmen började kom Linda och Albin..
Linda skulle hämta lite produkter och Albin fick titta runt lite, han har ju aldrig varit här..
itne så många som har det ännu faktiskt..
Jag vill ju ha inflyttningsfest och Linda frågade om när vi skulle ha det.. så får väl ta och fixa det nån dag då.. :)

Fredag, facial kl 10, men innan så träffade jag en kvinna jag pratat med tidigare, men som ej hunnit prova produkterna.. men nu fick hon prova ett läppglans och det var bra det :)
Facialen gick bra :)
Kanske ska förklara facial också.. facial är när jag träffar 1-2 personer som får prova produkterna jag jobbar med..
så hem i snöovädret.. helt galet vad det snöar.. förstår inte att det aldrig tar slut..
lunch, chili con carne..
kollat datorn..
fått avbok på faicalen som var kl 15, mamma har ringt och pratat om ikväll. jag hade sagt att jag skulle äta hemma innan jag skulle komma och fixa med bokföringen och sedan se lets dance med henne.. men nu frågade hon om jag ville ha mat.. och det tackar man ju inte nej till :)
så kl 18 tyckte hon att jag skulle komma, hade sagt lite innan 19 till pappa tidigare..
men men.. tar nog med lite makeup och kör en snabb makeup facial med mamma då hon inte gjort det tidigare.

men nu ska jag ringa lite samtal och sedan se en film som jag spelat in.

Ha en bra helg!

Dagen efter

en Melodifestival..

Sjukt trött..
klev upp vid kl 11 och insåg att alla mina nattgäster åkt hem..
efter jag varit på toa så gick jag och la mig igen..
men tog med mig presenten jag och Emanuel fått av Per och Ida, läste lappen för Emanuel..
och somnade om och vakande igen efter kl 16 och klev upp vid 17.
Helt galet.
Aldrig sovit så länge..
när jag går ut annars så kommer jag i säng vid kl 3 och vaknar runt 13, nu la jag mig 4, men klev upp 17.
men efter en diskussion med Linda sedan så insåg vi attdet kunde varit att jag klev upp kl 7! på lördagen som gjorde att jag varit så trött sedan..
Höll ju igång hela lördagen, så märkte inte av tröttheten då..

åt frukost, kollade datorn..
ringde hem.. de hade ju ringt.. de ville tacka för presenten..
hade ju gett dem alla en liten varsin grej.. bara för att.. okej det var alla hjärtans dag, men har inte gett varandra något på den dagen på många år.. fick alltid gelehjärtan när vi var små av mamma..
men de är så snälla och jag får jämnt komma hem till dem och se på Tv och äta middag.. så mysigt.. så ville göra någon liten grej.
Pappa hade i alla fall funnit 25 kr på sin triss, så de var ju bra :)
sedan såg jag på Project runway och Emanuel gick iväg och köpte pizza så vi kunde äta den medan vi såg på blåsningen..
sedan såg vi nån film efteråt och sedan somnade jag igen..

Galen dag.. men ibland får man faktiskt göra så.

Melodifestivalen live i S-viken!!

Hämtade upp Lina i stan vid kl 16 på lördagen..
åkte till Mirjam och hämtade upp henne + Linda.
sedan bar det av till Sandviken.. med en liten paus på hemköp för att köpa lite gotta att ha under melodifestivalen..
Åkte till Linda och Mirjams moster, Helena.
Åt exotisk planka. Mums!
Lämnade bilen där och gick till Arenan. Tog bara några minuter..
Kollade runt ltie i Arenan och sedan satt vi på våra platser lite efter kl 19..
Underhållning på scenen och fick veta vad som gällde med vissa saker..

kl 20:00 drog det igång. Sådan stämning :) Nice :)
Hade grymt kul och apploderade massor.
Var inte någon låt i denna deltävling som var klockren tyckte jag.. precis som i förra..
men visst fast det låtar som var bra. Manboy, manipulated, underbart och we can work it out var faktiskt en av Andreas bättre låtar enligt mig..
Manboy och Andreas gick ju vidare och Underbart kom till 2a chansen i alla fall.. manipulated kom 5a.. så det var nära.. den kommer spelas på alla krogar i sommar :)

När sändningen var slut så dröjde vi oss kvar och sedan gick vi ner på parkett, tänkte försöka komma närmare för att ta en bild..
och då mötte vi Per och Ida som skulle sova hos mig. Hade inte hunnit träffa dem tidigare då de kom när jag var på jobbet och han gå iväg innan jag kom hem..
så pratade en snabbis med dem..
sen när de gått så kom en vakt och sa att vi skulle gå åt andra hållet. suck. seg man får va då..
Gick då hem till Helena och åt mer av frukten som var kvar sedan middagen och fyllde på med dricka och chips hade hon lyckats fått fram också :)
kollade lite på skidskytte och hade smskontakt med Cammen ang vad som hände sedan..
så sedan blev det festivaltältet och precis när vi kom ner så stod Cammen och Madde nästan vid ingången i kön in till festivaltältet så vi ställde oss ltie fint där.. oops.. men det är alltid folk som smiter före.. så för en gångs skull ville jag också göra det.. var ju sjukt lång kö..
kom in i tältet runt 23 tiden och dansade sedan ända till kl var 3!! när de stängde.
Grymt kul, men fick ont i fötter och knän.. var trägolv och det är tydligen inge bra att dansa många timmar på..
men men..
sa hejdå till Cammen och Madde och så körde jag hem Linda till Albin, Mirjam till sig och jag och Lina åkte till mig..
vi la oss vid kl 4..

Rolig kväll som måste göras om!

Produktiv

Efter en dag i lathetens tecken så var det dags att ta tag i saker och ting.

Varit ledig måndag, tisdag och onsdag.
Eller ledig och ledig :P

Diskat massor, lagat mat, plockat och donat.
Gardiner har jag satt upp i vardagsrummet och bytt gardiner i köket.

Måndag kväll var det UNIT möte. jag och Camilla K var värdinnor. Så vi var på studion från 17:40 och sedan slutade det vid 20:15, men diskade och grejade efteråt.. så var hemma lite före 21..
kollade mail och gjorde mig klar.
Såg på Raw med älsklingen och somnade sedan i soffan till Sverige Pussas och kramas..

tisdagen så fortsatte jag dona och greja och diska.
och gjorde middag..
sedan ridning 19-21. 2 timmar streck alltså!
Brukar rida 20-21, men hade en gång att ta igen sedan långt tillbaka så tänkte passa på att ta igen det nu när jag ändå var ledig :)
Första timmen var hoppning. Hade Diva och ja, hon är en Diva :P
Vägrade första försöket, så drev på ännu mer till nästa och då hoppade hon lite lamt..
men gången efter så var det tvärnit igen.. då blev jag sur.
Jagade på henne och sedan for vi fram i galopp och det blev riktigt roligt :)
Andra timmen hade jag Hatti.. trode vi skulle hoppa igen, men så blev det inte.. utan vi körda övningar för att bli bättre på framdelsvändningar och mjukgöra hästen och gå mycket på stora volten. Men Hatti kändes uppstoppad och ville inte alls, så fort jag förskte trava stå stannade hon.
Så jag fick rida på hela fyrkanten, men fick sitta och dria på hela tiden. Mycket knepigt. Hon hade ju gått fint innan :/
Men fick beröm av Knäcken (ridläraren kallas så) för att jag drev på och kämpade :)
Fick henne även att galoppera lite mot slutet, men oj vad slut jag var sedan..

onsdag.
Började med att kolla mail och så.
sedan till NBV och prova ut nya foundation åt Camilla E, trodde vi skulle hålla på ca 30 min med allt annat vi pratade om, men jag blev kvar 1 ½ h!
Pratade massa junis grejer.. valberedning och Laviken
sedan ner på stan.
Bytte batteri i min stegräknare
Kollade på ny telefon hos 3 och deras erbjudanden.. men de snacka så mycket skit. Alltås erbjöd mig saker jag itne hade användning för. Ursäkta, men jag behöver inte 3000 fria sms och 3000 fria minuter till alla. och säljarna la sig i varandra.. så en kille kom in och sa, ja men fri surf då? och då hade jag och den första säljaren kommit fram till en telefon utan internet för den skulle passa mig bättre. Jag blir tokig på sånt där! Så ingen kändes hundra, men sa att jag skulle fundera och ringa pappa. Pappa hjälper alltid till när det handlar om teknink.
men kollade vidare i affärer.. var ju ute efter något nytt till på lördag..
men så blev jag haffad av en kille i 9ans mittgång. Tele2 stod det och det är ju det jag ringer med..
så frågade han
Vad ringer du med?
och jag var hungrig och eftersom jag redan ringer med tele2 så ville jag äta och skynda mig.
så jag sa snabbt "tele2, snackis 39" och försökte springa vidare..
men vad bra sa han, får jag fråga dig några frågor..
så stannade jag till.. han kanske hade nå bra erbjudande på telefon!?
frågade efer mitt nr och ringde tele2, fick veta att jag ringde 300 min senaste fakturan och smsen hamnade på 100. Ni förstår att de där 3000 på 3 snackade om var lite överflödiga!?
men han fick även veta att jag inte hade bundit upp mig (vilket jag trodde), skulle jag binda upp sig skulle jag ha 19 öre till alla istället för 39 som nu..
så vi räknade ut att jag kunde tjäna 70 kr på att binda upp mig.
så jag undrade då om jag kunde få någon mobil om jag gjorde detta?
då frågade han vad jag behövde.
Ringa, smsa, kamera med minne så jag kan föra över till datorn och gärna Bluetooth (stava?)
så tog han fram papper där man såg mobilen och kunde läsa mer om den.
Såg bra ut och hade det jag behövde. 150 kr i månaden skulle jag få lägga till på den, men samtidigt så sparade jag 70 kr på att binda upp mig.
jag skulle även få bluetoth snäcka till, så jag inte behövde ha en lång tråd som har nu på mitt headset.
och ett extra minneskort. Nice tyckte jag. så jag skulle landa på 350-400 kr i månaden och det billgaste på 3 skulle jag få för 449:- och då massa grejer som jag inte äns har användning av.
Gissa vad jag valde!?
jag skrev avtalet med tele 2 och kände mig grymt nöjd när jag gick därifrån :) Får sånt jag behöver och inget annat skitsnack. Varför krångla till det?
kommer en ny mobil om max 2 veckor. Längtar!!

sedan gick jag till coffehouse by george, vem satt där då?
Karoline! En fristående hudvårdskonsult :)
Så kul att träffa henne :) Hon satt med en tjej som också skulle börja. nice :) Pratde lite med dem och visade min nya väska :)
Så Karoline skrev upp vart vi köpt dem och skulle nog beställa hon med :)
Sedan åt jag en wrap med kyckling och feta. Mums :)
Ringde Lotta ang lite frågor jag hade..
och sedan fortsätta på stan..
Ur & penn hade 20:- för alla örhängen (utom nyheterna då), tror ni jag kunde motstå?
blev 3 par, jag höll i mig kan jag säga.. hade kunnat köpa minst 2 par till.
men mamma ska faktiskt få ett av paren :)
letade vidare efter något till lördag..
hittade tillslut (efter jag varit in i typ alla klädaffärer) ett par gröna knästrumpor som jag kan ha stickandes upp ovanför stövlarna och så kan jag ha en grön/glittrig sjal/scarf som jag redan har hemma.. och så svart volang kjol och svart top har jag redan hemma. Kommer bli så nice :)
Sedan blev det till hobbyshopen och skulle kolla om det jag beställt kommit. och det hade det, idag hade det kommit. Lägligt värre :)
Så handlade för 500 spänn. men vad gör man inte för sitt nöje!? :)
Nu vill jag scrappa mer!! och lite nya smycken ska jag nog få ihop till våren :)

sedan hem och bytte om.
Hade facial med Emma och Jonna. Trevligt trevligt :)
På hemvägen stannade jag på willys och köpte mjölk och ägg, blev så sjukt sugen på tjockpannkaka nämligen.
Diskade plåten när jag kom hem och Emanuel lagade till pannakakan :)
jag dog lite halvt i soffan, men ringde till Kajsa och till Lina i olika ärenden.
sedan åt jag och kollade lite på TV.
Ringde Mirjam..
kollade sedan på halv åtta hos mig och vinterspelen i Åre, som jag somnade till. men då satt Emanuel bredvid mig och väckte mig när det var slut..
så då gjorde jag mig i ordning och gick och la mig..
lika bra det.
Slocknade alltså i sängen lite efter 21.

Men ni kanske kan förstå det efter dessa dagar..

Idag, torsdag har jag packat väskan inför makeupklassen ikväll och även åkt och lämnat den.
De ska få välja makeup och lukta på parfymerna innan jag kommer, för annars blir det så sent..

sedan har jag suttit hä och kollat runt på alla mailer och även läst lite mer om min telefon som kommer :)
hittade även påsen med lättsaltade chips här bredvid och de var svåra att motstå..

men nu ska jag göra mig klar för jobbet.
Jobb 12-18 idag, ska äta lunch innan på jobbet
och sedan direkt till Bettan och ha makeup. de blir 4 eller 5 st kvinnor så det ska bli kul :)
kommer nog stupa i säng ikväll.

Hoppas alla ni där ute har det bra!!
Kram

Latmask dag

med allt strul som varit så skulle jag och Emanuel unna oss en dag i lathetens tecken, men ändå försöka få lite ordning. Men mest vara med varandra :)

Morgonen började bra.. sov till jag vakna av mig själv. Har alltid klockan på annars, även om jag är ledig.
Mys i sängen...

sedan fick Emanuel sova vidare och jag gick upp och åt frukost, läste tidningen och kollade datorn..

Kröp sedan ner i sängen igen.. inte för att jag var trött. Utan för att jag kunde :)
Vaknade och jag klev upp och gjorde lunch.
Pasta sås med bacon. Mums! Medan så diskade jag.
När maten nästan var klar så väckte jag Emanuel och så åt vi i soffan till inspelade blåsningen.
Sedan kollade vi på en film och myste :) Blev även en del popcorn ätna.

Jag städade sedan lite i hallen. Börjar få ordning där nu.. fast fortfarande en del kvar.

Sedan kollade jag på Project Runway medan Emanuel grejade med datorn och sedan gjorde han middag till Blåsningen började. Så kollade vi på det och åt och sedan blev det film. Spiderman 3.
Mys i soffan igen :)

sedan gjorde vi oss klara och kröp ner i sängen tillsammans. Kramades lite innan jag somnade och Emanuel klev upp igen.. han kunde inte somna.. stackarn..

men grymt mysig dag och fick ändå en del saker gjorda :)

vissa dagar alltså..

Skulle inte klivit upp imorse. (detta skrevs igår alltså)

Lite lagom seg när sterion gick igång.. men kom ändå upp efter 2-3 låtar..
Åt frukost, läste tidningen, fastnade framför datorn.
Fick panik när jag insåg allt jag skulle hinna innan Madde kom kl 14.
Diskade, duschade, tänkte åka och handla, men insåg att det var bättre att städa och plocka undan samt plocka fram för facialen först och sedan handla efter Madde varit här.
Gjorde lunch, stressade på stackars Emanuel att han måste diska lite och bära ner grejer i källaren..
men han låg kvar i sängen för länge enligt mig och jag blev mer stressad så jag blev sur..

sedan åkte jag iaf till tågstation och kom dit lite före 14. Madde skulle komma 14 med buss. 5 över skicka jag sms att jag stod på baksidan och skulle hon gå till kiosken så skulle jag se henne.
fick till svar "Har du inte fått mitt sms? Jag är sjuk" Suck. så det var bara att åka hem..
Hämtade påsaran och åkte och handlade direkt efter jag tagit ut lite sopor.
massa folk på affären. Fredag eftermiddag är inge bra.
så väl hemma packade vi upp grejerna och på nå vis så hamnade vi i en diskussion som sedan slutade med att vi var sura på varandra..
Jag började med fruktsallad medan vi fortsatte prata och skar mig i nageln, träffade fingret också, men blev inge märke, men gjorde ont, och då brast det. jag orkade inge mer.. jag bara grinade och gick in i badrummet för att skölja, det var då jag såg att det inte var nå märke på fingret, bara nageln jag kapat..
Då kom Emanuel och höll om mig och jag grinade ännu mer. Hatar verkligen när vi bråkar.
Så sa han att vi skulle strycka ett streck över allt som varit och det tyckte jag lät bra, så jag grinade lite till och så höll vi om varandra.

Sedan pratade vi om annat och jag gjorde klart fruktsalladen.

Gick ut med komposten när Emanuel skulle till tåget, så tog cykeln med oss och så följde med.
Riktigt trevligt att gå och prata bara :)
Sa hej då och puss. Underbar puss :)

sedan cyklade jag hem, ätit fruktsallad med vaniljkvarg och kollat runt på datorn.
Ska nog kolla lite på inspelat snart och sedan kl 20 blire Let's dance och varma mackor.. fast finns en risk att jag börjar med mackorna snart. Är hungrig!

Så dagen kan iaf avslutas bra!

Kram på er alla!

Jul + Nyår

Ligger grymt mycke efter, men tänkte skriva lite om helgerna som varit iaf..

Julafton spenderades först hemma med älsklingen, myste i soffan och öppnade paket. Fick en underbar tröja av Emanuel :)
han fick en tröja av mig med. Adidas hood med cool tryck :)

Lunch hos mamma, pappa och brorsan. Julmat.
sedan delades julklapparna ut i racket fart. och öppnades lika snabbt.
Jag fick badbomber, badskum, ljusstackar, inspelningsbar DVD + lite till.
Jag och Emanuel fick riskokare och sodastreamer :)

Kalle Anka som vanligt kl 15. somnade som vanligt, fast jag inte var så trött. så missade de nya, förutom lite av Prinsessan och grodan.

Fick skjuts till tåget som gick 16:30 till Uppsala
Blev hämtade på stationen. Hem till Emanuels mamma och pappa och systern var där också :)

Julmat och sedan paket öppning igen :)
Emanuel fick elvisp, våffeljärn (det behövdes :)), skjorta, presentkort på MQ och lite till..
Jag fick en sjal av Emanuels syster. Mycket fin :)
Och av hans föräldrar fick jag en top och ett linne. Bra färger och bra strl. Riktigt nice :)

Sov över och dagen efter så åkte vi in till stan på eftermiddagen/kvällen. Till John. Där var det fest och vi skulle sov hos honom. Hade faktiskt riktigt trevligt. Många nya och folk som tyckte att det var bra att jag var social och pratade med alla, fast jag inte drack.. som om man måste dricka för att vara social?
Gick ut ett gäng, där jag var enda tjejen som var med.. men men. Kul ändå. Dansade massa :)
sedan blev det Max innan vi gick hem till John igen.. där var det bara John och 3 till kvar.
Jag var trött så jag la mig ganska snabbt. sov på två kuddar från en soffa, de gled i sär hela tiden.. men det funka :)
John är snäll som låter oss sova där :)

Det var den julen det :)

Nyår spenderades med Lina (som vanligt) och ett gäng andra nykterister i Årsta (Stockholm)
Lära känna lekar, välbehövligt eftersom jag endast kände Lina och Oskar som var en av arrangörerna) och sedan sett några av de andra och kanske sagt något till nån någongång.
Roliga lekar.
Sedan blev vi indelade i två grupper. En dekoration och en matlagning. Min kreativa sida vann :)
Så min grupp fixade långbord, dukade och dekorerade massor :)
sedan blev det buffe. Mums :)
Åt länge.. :)
sedan umgicks vi och dansade lite..
lite före 12 gick vi ut och kollade på eldshow som några av deltagarna satt ihop.
sedan gick vi upp på någon bro där man kunde se hela Sthlm kändes det som.. såg fyrverkerier åt alla håll. Mysigt, men kallt.
Skålade i alkoholfritt bubbel när kl blev 00!!
Kramar i massor!

sedan hem och värma sig med mera dans och prat :)
När timmen blev väldigt sen satt alla som var kvar i sofforna och frågade frågor. Alla fick en fråga från varje person. Väldigt blandade frågor och alla fick inte samma. Intressant och roligt :) Lärde känna alla ganska bra tycker jag :)
sedan började folk droppa av och det var bara vi kvar som skulle sova över.
så det blev natti natti och en god natts sömn.

På nyårsdagen blev det lite städning först och sedan gjordes det frukost.
Massa kvarvarande frukt som skars upp. och bröd och pålägg. Borde verkligen äta mer frukt till frukost :) Sjukt gott och man blir pigg :)
Hade gemensam frukost och städade sedan det sista.
När vi var klara var det gott om tid till mitt och Linas tåg skulle gå så vi spelade rundpingis!
Sjukt kul och grymt länge sedan. Jag vann första omgången :)
Fast sedan gick det bara utför :P
men grymt kul. Ska annordna rundpingisturnering som aktivitet nångång har vi bestämt :)

sedan hejdå till alla och kramar.
Fick många nya vänner på FB efter denna helg kan jag säga :)

Hoppas året går lika bra som nyårshelgen :)

RSS 2.0