Nu har vi flyttat!!!

Fick då nyckeln i måndags och har hela veckan packat och sedan kört lådor efterosm vi packat.
Hade ju sådan liten lägenhet så vi inte fick plats med så mycket lådor..
Så körde tisdag kväll 3 gånger
sedan på onsdagen så skulle Emanuel på middag med klassen så då kom mamma och hjälpte mig. har världens snällaste mamma som kom utan att jag bad henne om det :)
Så packade vi och körde 2 gånger.
På torsdagen körde vi 1 eller 2 gånger tror jag, vi var ju på hockey innan.. och på fredagen packade vi och körde nångång och kom inte i säng fören kl 1 Zzz..
kan då säga att i varje bil så var det ca 6 lådor varjegång. Ibland nån till och ibland nån mindre, men då var det smålådor elelr påsar också.. men stora flyttlådor och banankartonger var det mest.

På lördagen klev jag upp kl 6 och fixade det sista och gjorde gröt till mig och älsklingen.
Åt, diskade och packade lite till..
Emanuels föräldrar skulle komma till 8:30, men de hade lite svårt att hitta. Förstår det, när jag knappt hittar och de är från Uppsala. Men efter ltie guidning i telefon så kom de fram lite före 9 och då körde Emanuel och hans pappa (Krister) iväg me bokhyllorna de hade med sig och sedan åkte de och bytte släpp medan jag och Emanuels mamma (Ulla) packade mat och så..

sedan ringde min mamma och frågade hur de gick.. vi låg lite efter.. men mamma, pappa och brorsan kom och började packa ner saker i deras bil och sedan kom Emanuel och Krister tillbaka och då lastade vi massa lådor på släppet så att vi kunde komma åt möblerna.
Så blev en körning med lådor och några smågrejer..
jag bar inte så mycket den gången utan stod mest i lägenheten och packade upp maten som skulle in i kylen.

Sedan blev det en omgång med möbler innan vi åkte hem till mamma och pappa och åt lunch så nu fick Emanuels föräldrar se hur de bodde. Emanuel hade gjort köttfärssåsen på fredagen så pappa behövde bara värma den och koka spagetti. Mycket gott :)

Sedan blev det omgång till med möbler och en gång med förrådet.

Så tog inte så lång tid.. pappa och brorsan drogs sig hemåt vid 4, de skulle se något match på TV. Men när vi andra var klara så fikade vi lite. Ulla hade med sig vaniljbullar och en annan kaka. Mums :)

Sedan packade jag upp lite burkar och konserver och så.. men var aptrött..
var inte äns hungrig och ni som känner mig vet hur konstigt det är. Jag är alltid hungrig!
Halvsov sittandes i soffan, men Emnauel ville äta så efter ett tag så beslöt vi oss för att åka till Brynäs pizzeria. Vi är ju Brynäsbor nu för er som missat det.
och jag blev faktiskt hungrig så köpte en Hawaii åt mig och en Gävlespecial (tror jag det var, Kababpizza) åt Emanuel och åkte hem och åt och såg på TV..
jag åt upp hela pizzan förutom kanterna. Så var visst väldigt hungrig :) Pizzan var mycket god så det kommer nog bli att vi tar oss dit flera gånger :)
Emanuel åt inte upp sin pizza.. nästan halva kvar :P
Sedan gjort Emanuel sig klar. skulle ju på födelsedagsfest och jag gjorde mig klar och somnade på engång i sängen kl 22.

Hade kl på väckning 7, men var frotfarande aprött så blev att jag ställde om till 8 och klev då upp. Frukost, läste tidningen och sedan kom mamma och pappa förbi och hjälpte till att ställa in TVn och videon.
sedan for jag och Emnauel (som jag väckte lite innan mamma och pappa kom) till Valbo. men innan så åke vi förbi gamla lägenheten och hämtade ltie småsaker. sedan blev det valbo och Jysk och kollade på duschdraperistång, men skulle kolla IKEA också. Media markt, köpte sladdar och kollade på bärbar dator åt mig.
IKEA, köte stången där, mer än halva priset! Blev även lite annat smått och en stor blomma med tillhörande kruka. Så fin :)
Åt även lunch där. Sedan kollade vi på lampor på Coop. Blev 2 stycken. En till hallen/vardagsrummet (vi får se vart den hamnar tillslut) och en till Emanuels rum.
Sedan blev det även elgiganten och siba. Köpte en USB grej så att Emanuel får trådlöst internet till sin dator. och så kollade vi på bärbar dator åt mig. Hade en ganska bra på Siba för 3990:- Sista dag för det priset är 6/11 så kan fundera lite till..
Sedan åkte vi förbi Jysk här i Gävle och hämtade mitt skrivbord och bokhylla.

Sedan hem och började pilla med lamporna för att upptäcka att vi inte kunde hänga upp dem när det på den ena saknades en sladd och på den andra så var sladden lös så vi måste skruva fast den med en liten skruvmejsel som vi inte hade här i nya lägenheten utan i den gamla.

Sedan byta om och åka och hämta mamma och pappa inför hockeyn.. så jag missade fotboll. Så synd eftersom det var sista matchen för säsongen, men vad ska man göra. Vi var ju på väg från Valbo när matchen började..
Hockeyn var inge bra så när det blev 3-0 till Färjestad i mitten av 2a perioden så åkte vi hem, eller förbi gamla lägenheten först och hämtade skruvmejslar.
Fixade lampan och packade upp en del.

Igår jobbade jag 10-18, men Emnauel gick bara eftermiddag så han packade upp en del gemensamt på dagen.
Efter jobbet åkte jag direkt till UNIT-mötet. En SD från Uppsala var där. Kul att höra på henne. Blev ännu mer peppad. Och så fick vi en bokningsutmaning så nu måste jag boka, boka, boka!! En spark i rumpan behöver jag.

När jag kom hem så spelade jag Shanai Twain (stava?) och packade upp 3 lådor med kläder. Jag började även på den fjärde.. men blev trött så la mig vid 23:30. Men helt galet vad kläder jag har. Förstår inte hur jag fick plats på det andra stället.. och då de lådorna jag har packat upp är bara långarmade tröjor och några piketröjor. Alltså inga linnen eller byxor. Knappt några t-shirtar låg det där heller. men jag har ju inte sett vad jag har haft på et andra stället så jag har ju köpt nytt. Nu när jag ser allt så är det ju massa fint som jag inte använt på evigheter som jag lätt ska börja använda nu :)

sov till 7:30 idag.. har ätit frukost och suttit här sedan dess.
Lagom seg.. men måste komma ikapp allt jag missat.
Tack bloglovin för att jag kan ha koll på alla bloggar. 78 nya inlägg hade jag. men nu är de lästa och tänkte då uppdatera min egen också..
har även läst alla mail och uppdaterat mig lite på FB.

Nyss ringde mamma.. vet nog vart jag fått mitt kontrollfreak ifrån.. Hon ska ha koll på allt. :P

men nu ska jag borsta tänderna, göra rent ansiktet med våra underbara produkter och sedan klä på mig och kanske börja skriva handlingslistan innan Emanuel kommer hem.. så får vi åka och handla och sedan äta lunch innan vi åker till gamla lägenheten för att städa!

Förresten så skrev jag in en ny konsutl natten till lördagen. Så kul. Välkommen Diana :)
och hade lagt en order själv på torsdagen så nu är jag stjärnkonsult detta kvartal också :)

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja verkligen :) allting ar sa overdrivet har :) men det ar kul!! Kram

2009-11-03 @ 18:46:17
URL: http://victoriaohlson.blogg.se/
Postat av: Linda

Najs! Ja det är bra med bokningar, bara att köra. Lycka till!

2009-11-04 @ 09:46:42
URL: http://libo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0