Utfall

Diska! check
Göra lunch check. Så underbart god pastasås med kyckling och såsen (cafe de paris) som var kvar från när vi åt kyckling blandat med gräddfil. Lite salt, peppar och socker (för att det inte ska bli en hinna på såsen). Lovley :) Pasta till såklart, men även lite körsbårstomater och gurka. Nyttigt värre :)
Åka bil för att ta in posten hos dem som är bortresta, lämna min bil där.
Ta en promenad mot stan för att kanske shoppa loss lite på Ur & Penn, fick katalogen imorse. Mycket fint och billigt! :) och kan jag då motstå ett par örhängen för blott 29 kr? Lovley! Halvt check. Blev cykel dit och hem.. inge stan, tar det på tisdag istället när jag ändå ska dit för att fika med underbara Lina :)
Sedan hem och städa lite i hall och vardagsrum. Ser ut som ett bombnedslag med allt mitt pyssel. Blev icke något här..
Sedan ska det ringas, ringas och ringas. Har en hel del samtal som inte blivit av. Men nu ska det göras! Check! Träffade Linda ca 16:45 och var med henne till 20:27. Ringde massor, men fick inte så många svar. men vi ska verkligen göra om detta. Går så mycket lättare när man är två :) Blev även lite fotografering då Linda är barnvakt åt sin pappas systemkamera :) Ska få alla bilder sedan, men bjuder på några riktigt bra här

Middag. Check. Var inte så hungrig så blev tacochips, varmakoppen och två små baguetter man värmer i ugnen. Gott :)
och sedan ska jag krypa ner i soffan och njuta av att jag fått så mycket gjort idag och kolla på någon film, förhoppningsvis med älsklingen.. men det vet man aldrig.. han sover nu, så kan inte kolla om han har något planerat för kvällen.. men kollar det sedan när jag väcker honom, ska väcka honom till lunch..
Halvt check. Blev Parlamentet med älsklingen, men fick se filmen själv. Men men. Filmen var bra iaf. Fever Pitch :)
Nykeln till bilen kom bror och hämtade istället för att jag lämnade den.. så nu behöver jag inte ta in posten något mer.. Bror hemma och förldrar beräknas vara hemma imorgon på dagen.. Något försenade, men fortfarande samma dag.

Nu ska jag ta tag i min veckosummering och sedan väntar sängen..

Är nöjd med dagen iaf :)

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0