Bortamatch + 2a chansen

Igår kl 11 skulle mina föräldrar hämta upp mig här hemma, men jag var klar tidigare så började gå mot dem.. skön promenad i solen :)
Kom lite mer än halvvägs så mötte jag dem. Hämtade upp en annan man och sedan bar det av till Läkerolen.
Massa folk var vi. 2 bussar som nästan var fulla.
lite efter 11:30 kom vi iväg.
Läste aftonbladet med bilagor och hade sedan intervju med mamma. Måste öva på att hålla intervjuer. Någon frivillig? :)
sedan sov jag en stund.. typ ända till Sundsvall.. haha. Skönt att ha lätt för att somna..
var framme vid arenan typ kl 15. gick in och tittade runt.
De som sålde matchprogram där hade matchtröjor på sig. Jag vill också ha! Så mycket snyggare än det vi har nu.. ska lämna det som förslag sedan :)
mamma var sugen på glass, men ingen kiosk hade det.. så vi tog lite lotter istället. Hihi. De hade chokladlotteri. 1 kr per lott och man kunde vinna en 200g Marabou. nice liksom. slutsiffra 33, 55 och 77 var vinst nr. Jag och mamma tog 5 lotter var.. 3 nr kommer jag ihåg som jag fick av dessa. Det var 54, 32 och 34. Hur stor är chansen på det liksom!? Lina om du läser detta.. vad säger statistiken? eller Linda kanske också kan?
Så berättade vi det för pappa och några andra män som stod där. Så säger den ena, om jag tar så kommer jag vinna. Han går och köper 10 lotter och den andra han öppnar... 55!! Alltså jag blir matt.
men då sa han att om han vinenr en till så skulle jag få den.. men det han vann inget mer.. :(
Jag tycker inte äns om sådana chokladkakor.. men vinnarskallen finns där. haha :P

sedan satte vi oss på våra platser.. rad 17! Ni som varit i Eon arena förstår känslan.. högt och brant.. på Läkerolen är det iaf avdelat mellan två våningar.. faller man högst upp här tar det inte slut fören man slår i sargen.. vi hade 2 rader ovanför oss.. jag har inte höjdskräck, men det kändes ändå..

Timrå - Brynäs matchen är det alltså som ska avnjutas med alla som jobbar på Läkerolen ideelt..

Brynäs börjar bra och det ser lovande ut, vi skriker för fullt. Folk vänder sig om. det är stämning.
men det dröjer inte ens 1 minut innan Timår gör mål. va!? liksom.. vad hände..
men vi gör ett mål sedan..
i andra pausen går jag och mamma och köper hamburgare.. åt upp den på 10 minuter. galet fort för mig. men jag var hungrig.. hinner även på toa, var inte äns kö! Vilken skillnad från Läkerolen.. Arenan var mindre och hade färra toaletter, men då.. galet.
och i början av 3e så gör vi vårat ledningsmål. den satt fint!
Bra stämning. Vi kanske kan vinna detta. Förstå vilken känsla.
men nix. Timrå tar ut målvakten som är den storspelade Anders Lindbäck.. och med ca 45 sekunder kvar. pang shong. 1 mål för Timrå. 2-2 är ställningen och nu gällde det bara att se till att Timrå inte gör ett till mål. Fast det kändes som om Brynäs inte ville göra mål heller. vi hade behövt 3 poäng. men men.
i sudden får brynäs en utvisning och det klarar vi, men lyckas ju itne göra mål när vi bara är 3 på isen.. suck. matchen slutar 2-2. 1 poäng var.. men Brynäs skulle haft 3. Domarn dömde väldigt skumpt.. flera gånger han blundar för saker Timråspelarna gjorde och tog sedan direkt så fort brynäs gjorde något. Hade han tagit allt på Timrå så hade jag inte klagat på det han tog på Brynäs. men nu blev det inte rättvist. kan Brynäs få utvisning för en sak så ska Timrå få det för samma sak. Gah!
och när matchen är över så tackar man ju alltid domarna.. men detta var första gången vi (inte bara jag, pappa och de bakom oss också) såg att domarna tog i hand med Timråspelarna och klappade om dem på ryggen. Alla fick en klapp! Inte Brynässpelarna.. WHAT??? Ursäkta mig.. vad är det för fel!? Någon som sett detta tidigare?
Jag har kansek sett det tidigare, men då har domaren klappat om lagkaptenen i BÅDA lagen! Inte bara ett lag. Lite förbannad jag blev. Jag som så lätt hetsar upp mig. Mamma fick säga åt mig att lugna ner mig..

så blev inte så bra stämning på vägen hem.. men när det spelades schlager i radion då blev det fart :)
Busschauffören gillade schlager musik så vi hade hög volym :)
Fick höra andra chansen på radion.. bad chaffören att antingen höja eller byta kanal för att jag spelade in.. då sa han "Jag höjer gärna" Nice liksom. Hur ofta händer det!?
synd att jag missade Dolphs inslag bara.. men ska spela in inatt när reprisen går så jag får se några uppträdanden igen och lika se Christine och Måns för de hörde vi knappt då vi hade en kommentator istället..
Vi längst fram i bussen visade öppet vad vi kände när vi fick veta vilka låtar som gick vidare och det blev helt rätt låtar tyckte både jag och de andra. Även om vi gillade kalle och Orsa spelmän också så gillade vi Jessica. jag kunde itne bestämma mig vem jag gilalde bäst av dem så var lika glad oavsett. men bäst var att Pernilla gick vidare. Heja riktig schlager säger jag bara!
Kom fram till Läkerolen ganska så precis efter de avslöjat vilka 2 som gick till final.
vilken tajming :)
Så fick skjuts hem av mamma och pappa.
Var inte så trött, så gjorde mig i ordning i ansiktet och hällde sedan upp chips och kollade på Tonårsliv med Lindsay Lohan. Den var bra :)
Fast somnade sedan där i soffan.. kom upp lite efter 1 och borstade tänderna och gick sedan och la mig..

Var en ganska bra dag ändå :)

Kommentarer
Postat av: Marie

"everybody want a piece of cicki" e grym..jag tar efte den..hihi..en Röd stol ha du..har aldrig sett..låter coolt..målat själv?..Jag har en intervju idag :)..du jag länkar till dej från min sida med just "everybody.."..kram

2010-03-10 @ 08:48:53
URL: http://www.dreamlifeincity.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0